Waarom HPV

Een kroonluchter op maat laten maken of een kroonluchter restaureren doet u bij ons! HPV Lumière Classique is namelijk uniek door maatwerk, persoonlijke aandacht, exclusieve showroom en gegarandeerde kwaliteit.

INDRUKWEKKENDE EN EXCLUSIEVE SHOWROOM

Onze kroonluchter winkel is ruim, modern ingericht en geeft een goede indruk van ons assortiment. Er is veel aandacht besteed aan de uitstraling. De sfeer is toegankelijk en gemoedelijk; wij leiden u met alle plezier rond en beantwoorden graag uw vragen.

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Elke kroonluchter komt het beste uit met goed onderhoud. Daarom bieden wij blijvende service. Het personeel is deskundig en heeft passie voor de zaak. HPV Lumière Classique bestaat dan ook al sinds 1938; wij zijn al vier generaties actief. Lees hier meer over de geschiedenis van het bedrijf. Daarnaast zijn wij een erkend restauratiebedrijf; een kroonluchter restaureren Nederland mag niet iedereen, maar de overheid heeft ons erkend. Ten slotte is er sprake van ambachtelijke productie: de producten zijn gemaakt in eigen atelier. Wilt u graag uw wensen met ons delen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

MAATWERK DOOR VELE MOGELIJKHEDEN

Uw droom is een kroonluchter op maat laten maken. Daar willen wij u zo goed mogelijk in assisteren. De wensen en behoeften van onze klanten worden zorgvuldig verwerkt in de kroonluchter. Wij bieden veel mogelijkheden in kleuren, maten, materialen en antieke onderdelen, waardoor uw kroonluchter volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Wij begrijpen dat een kroonluchter op maat laten maken een langdurig denkproces met zich meebrengt. Wij bieden persoonlijke aandacht, zodat u echt het gevoel krijgt dat er naar u wordt geluisterd, en dat er deskundigen zijn die met u meedenken.