Vide lampen

Een gepersonaliseerd resultaat is waar wij naar streven. Vraag informatie aan of bekijk eerst even ons aanbod.

Categorie: Vide lampen

Home/Vide lampen

Videlampen

Op zoek naar een vide lamp? Die vindt u bij H.P.V. Lumière Classique!

In totaal omvat ons assortiment 17 vide lampen. Dit assortiment varieert van kleine en wat minder opvallende moderne videlampen tot grote eyecatchers. De collectie van deze moderne (vide) lampen behoort op het moment tot één van onze best lopende. 

Videlampen zijn interessante, luxe, opvallende en verrassende lampen die grote lege ruimtes op een mooie manier kunnen uitlichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trapgat, vide of zaal. Normale verlichting komt in dergelijke ruimtes vaak niet goed tot zijn recht, aangezien deze lampen in de meeste gevallen voorzien zijn van een kort ophangsnoer (+/- 2,5 tot 3 m). Hierdoor is deze verlichting vaak niet lang en groot genoeg om deze ruimtes te verlichten. Naast een trapgat, vide of zaal, laten videlampen zich uitstekend lenen voor de verlichting van bijvoorbeeld een hotel, restaurant, villa of landhuis.

Videlampen zijn dus niet alleen functioneel van aard, maar dienen ook zeker als een stijlvol element binnen uw interieur die zeker de aandacht grijpt van elke bezoeker of gast. Natuurlijk is het wel van belang dat de keuze voor een vide lamp qua grootte en stijl past in het interieur van uw woning. Tevens is het goed om te controleren of de gekozen vide lamp ook daadwerkelijk de gehele ruimte belicht die van licht voorzien moet worden. Enkel dan kan de ware kracht en omvang van de vide lamp tot uiting komen.

Videlamp aanschaffen of designen

Overweegt u een vide lamp aan te schaffen? Let dan er dan op dat de lamp qua omvang groot genoeg moet zijn voor de ruimte waarin u de vide lamp wilt plaatsen. Indien hier niet naar gekeken wordt, kan het zo zijn dat de vide lamp wegvalt in het interieur en dus niet de aandacht trekt dat het toebehoort. Denkt u daarom van te voren goed na over de afmetingen van de vide lamp. 

Mocht u hierin (de juiste afmeting of het vinden van de juiste vide lamp) advies behoeven dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Wij helpen u een handje waar nodig, zodat uw hele aankoopproces goed en vlot kan verlopen.

Heeft u specifieke wensen voor een vide lamp? U kunt bij ons terecht voor unica, projectverlichting en lampen voor kroonluchters naar uw eigen ontwerp. Van een uniek product tot een seriematige productie.

HPV Lumière Classique

Wist u dat wij reeds 40 jaar ervaring hebben in ons vakgebied van Europese stijlverlichting? Wij zijn erkend door verschillende instanties als de Vereniging van Restauratoren en de branchevereniging op het gebied van restauratie en conservering. Wat wij aanbieden is maatwerk, persoonlijke aandacht en gegarandeerde kwaliteit. Bij HPV zit u dus wel goed als het gaat om de aanschaf van een lamp, kroonluchter of andere verlichting.

Neem nu contact met ons op

Wilt u die donkere kamer of tuin nu eindelijk eens van licht voorzien? Wij hebben een indrukwekkende en exclusieve showroom ter beschikking in Heemskerk. Daarnaast kunt u het aanbod ook op onze website zien: antiek, boheems, frans, venetiaans, art deco, oud-Hollands, buitenverlichting en videlampen. Kom eens langs of maak met ons een afspraak! 

Hulp nodig bij het installeren, onderhouden of restaureren van uw verlichting? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Vraagt u gerust naar onze voorwaarden.

Ga naar de bovenkant