Venetiaans

Een gepersonaliseerd resultaat is waar wij naar streven. Vraag informatie aan of bekijk eerst even ons aanbod.

Categorie: Venetiaans

Venetiaanse verlichting

Ons Venetiaanse licht assortiment valt onder te verdelen in twee categorieën: klassiek en modern. We hoeven u vast niet uit te leggen wat het verschil tussen deze twee is. Wat wel interessant is, is een product omschrijving! De klassieke Venetiaanse lampen zijn vaak geheel van kristal, waarbij de nodige gouden of gekleurde details. De vaak organische, vloeiend, maar golvende vormen zorgen voor een natuurlijke look. Dit versterkt de elegantie van deze lampen. Daarentegen zijn de moderne Venetiaanse lampen strakker en meer geometrisch qua vormgeving.

Venetiaanse verlichting aanschaffen of designen

Overweegt u een lamp in Venetiaanse stijl aan te schaffen? Maar heeft u moeite met het maken van de juiste keuze? Geen stress! Een lamp kopen is ook niet eenvoudig. Het moet ook allemaal maar net passen in uw eigen woonstijl. Ons team van ervaren verlichtingsdeskundigen kunnen u – persoonlijk – wegwijs in de wereld van lampen. Stuur ons dan ook gerust een berichtje of mailtje dan helpen wij u een handje waar nodig, zodat uw hele aankoopproces goed en vlot kan verlopen.

Heeft u specifieke wensen voor een kroonluchter of lamp? U kunt bij ons terecht voor unica, projectverlichting en lampen voor kroonluchters naar uw eigen ontwerp. Van een uniek product tot een seriematige productie.

HPV Lumière Classique

Wist u dat wij reeds meer dan 80 jaar kroonluchters restaureren en produceren.  Eerst alleen in Nederland, maar inmiddels werken wij over de hele wereld aan belangrijke projecten. Wij krijgen erkenning voor onze ambachtelijke aanpak en ethische benadering van het werk. Wat wij aanbieden is maatwerk, persoonlijke aandacht en gegarandeerde kwaliteit. Bij HPV zit u dus wel goed als het gaat om de aanschaf van een lamp, kroonluchter of andere verlichting.

Neem nu contact met ons op

Wilt u die donkere kamer of tuin nu eindelijk eens van licht voorzien? Wij hebben een indrukwekkende en exclusieve showroom ter beschikking in Heemskerk. Daarnaast kunt u het aanbod ook op onze website zien: antiek, boheems, frans, venetiaans, art deco, oud-Hollands, buitenverlichting en videlampen. Kom eens langs of maak met ons een afspraak! 

Hulp nodig bij het installeren, onderhouden of restaureren van uw verlichting? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Vraagt u gerust naar onze voorwaarden.

Ga naar de bovenkant