Montage en Onderhoud

Uw kroonluchter onderhouden is noodzakelijk om de levensduur van uw kroonluchter te verlengen. Een kroonluchter is een prachtig sieraad in uw huis dat veel aandacht verdient. Onze verlichting vraagt dus om extra aandacht wanneer het gaat om montage en onderhoud.

MONTAGE VAN UW KROONLUCHTER

Wij hebben een montageteam beschikbaar om de kroonluchter bij u te plaatsen. Alle montages worden in eigen beheer uitgevoerd en onze medewerkers dragen er zorg voor dat alles naar wens wordt verzorgd. Wilt u dat wij uw bestaande kroonluchters controleren? Geen probleem. Daarnaast kunnen we een nieuwe kroonluchter op maat aanbrengen. Ons montage team kenmerkt zich door direct contact, eigen verantwoordelijkheid, klantvriendelijkheid en professionaliteit.

KROONLUCHTER ONDERHOUDEN

Regelmatig en deskundig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van kroonluchters, wandlampen en plafonnières. Vooral oudere, antieke kroonluchters of lampen kroonluchters verdienen wat extra aandacht en verzorging. Ons team van specialisten staat klaar om uw kroonluchter te onderhouden. Bovendien kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Dit kunt u allemaal met ons overleggen via de telefoon, email of onder genot van een kopje koffie op ons kantoor.

Wat houdt een kroonluchter onderhouden precies in? Wij komen bij u langs om uw verlichting te controleren en eventueel te repareren of om onderdelen te vervangen. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste onderhoudstechnieken.

Wat doen wij nog meer? Wij kunnen ook uw kroonluchter reinigen. Hiervoor gebruiken wij veilige en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. De reiniging van uw kroonluchter kan op locatie of in ons atelier worden uitgevoerd.

Is een onderhoudsbeurt niet genoeg, maar denkt u meer richting restauratie? Wij zijn door de overheid als enige in Nederland erkend als officieel restauratiebedrijf.