Modern

Een gepersonaliseerd resultaat is waar wij naar streven. Vraag informatie aan of bekijk eerst even ons aanbod.

Categorie: Modern

Moderne verlichting

Bij een moderne samenleving hoort moderne verlichting. Laat het nu net zo zijn dat HPV Lumière Rustique deze verlichting aanbiedt! 

Wij bieden in totaal 31 (!) unieke moderne lampen aan passend bij alle kleuren en interieurstijlen.. Deze zijn onderverdeeld in vijf categorieën: de hanglampen, videlampen, hallampen, vloer- en tafellampen en de plafonnières. Een fraaie lamp zal u dus gegarandeerd tegenkomen!

Een moderne lamp maakt uw huis compleet. Het maakt uw huis stijlvol, gezellig en bovenal meer modern. Voornamelijk in strakke en minimalistische interieurstijlen komen moderne lampen goed tot uiting. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw moderne lamp geheel te laten contrasteren met de rest van het interieur om bepaalde aandacht te vergaren. Hoe dan ook, moderne lampen zijn een echte eyecatcher aan uw plafond.

Moderne lampen kunt installeren boven uw keukentafel, kookeiland, op het tafeltje naast uw bank, boven een trapgat en noem maar op. Houdt u van een goed verlichte ruimte, bijvoorbeeld om goed te kunnen lezen of om u gezelschap te kunnen zien? Dan is het goed om te kijken voor de grote, fellere lampen. Of heeft u liever een intieme sfeer? Hierbij zijn kleine, sfeervolle verlichting meer voor u geschikt. 

Moderne verlichting aanschaffen of designen

Overweegt u een moderne lamp aan te schaffen? Maar heeft u moeite met het maken van de juiste keuze? Geen stress! Een lamp kopen is ook niet eenvoudig. Het moet ook allemaal maar net passen in uw eigen woonstijl. Ons team van ervaren verlichtingsdeskundigen kunnen u – persoonlijk – wegwijs in de wereld van lampen. Stuur ons dan ook gerust een berichtje of mailtje dan helpen wij u een handje waar nodig, zodat uw hele aankoopproces goed en vlot kan verlopen.

Heeft u specifieke wensen voor een kroonluchter of lamp? U kunt bij ons terecht voor unica, projectverlichting en lampen voor kroonluchters naar uw eigen ontwerp. Van een uniek product tot een seriematige productie.

HPV Lumière Classique

Wist u dat wij reeds meer dan 80 jaar kroonluchters restaureren en produceren.  Eerst alleen in Nederland, maar inmiddels werken wij over de hele wereld aan belangrijke projecten. Wij krijgen erkenning voor onze ambachtelijke aanpak en ethische benadering van het werk. Wat wij aanbieden is maatwerk, persoonlijke aandacht en gegarandeerde kwaliteit. Bij HPV zit u dus wel goed als het gaat om de aanschaf van een lamp, kroonluchter of andere verlichting.

Neem nu contact met ons op

Wilt u die donkere kamer of tuin nu eindelijk eens van licht voorzien? Wij hebben een indrukwekkende en exclusieve showroom ter beschikking in Heemskerk. Daarnaast kunt u het aanbod ook op onze website zien: antiek, boheems, frans, venetiaans, art deco, oud-Hollands, buitenverlichting en videlampen. Kom eens langs of maak met ons een afspraak! 

Hulp nodig bij het installeren, onderhouden of restaureren van uw verlichting? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Vraagt u gerust naar onze voorwaarden.

Ga naar de bovenkant