Ledlampen, onderhoud, dimmers

Een gepersonaliseerd resultaat is waar wij naar streven. Vraag informatie aan of bekijk eerst even ons aanbod.

Categorie: Ledlampen, onderhoud, dimmers

Ledlampen, onderhoud, dimmers

Even dimmen doet u met onze dimmers. Naast dimmers bieden we ook ledlampen aan en schoonmaakmiddelen om uw lamp in goede staat te houden.

Ledlampen, onderhoud, dimmers aanschaffen

Welke ledlamp is geschikt voor mijn lamp? Hoe verzorg ik mijn lampen op de juiste manier? Is een dimmer misschien een goede toevoeging aan onze verlichting in huis? Ons team van ervaren verlichtingsdeskundigen kunnen u – persoonlijk – wegwijs in de wereld van lampen en de onderhoud ervan. Stuur ons dan ook gerust een berichtje of mailtje dan helpen wij u een handje waar nodig, zodat uw hele aankoopproces goed en vlot kan verlopen.

HPV Lumière Classique

Wist u dat wij reeds 40 jaar ervaring hebben in ons vakgebied van Europese stijlverlichting? Wij zijn erkend door verschillende instanties als de Vereniging van Restauratoren en de branchevereniging op het gebied van restauratie en conservering. Wat wij aanbieden is maatwerk, persoonlijke aandacht en gegarandeerde kwaliteit. Bij HPV zit u dus wel goed als het gaat om de aanschaf van een lamp, kroonluchter of andere verlichting.

Neem nu contact met ons op

Wilt u die donkere kamer of tuin nu eindelijk eens van licht voorzien? Wij hebben een indrukwekkende en exclusieve showroom ter beschikking in Heemskerk. Daarnaast kunt u het aanbod ook op onze website zien: antiek, boheems, frans, venetiaans, art deco, oud-Hollands, buitenverlichting en videlampen. Kom eens langs of maak met ons een afspraak! 

Hulp nodig bij het installeren, onderhouden of restaureren van uw verlichting? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Vraagt u gerust naar onze voorwaarden.

Ga naar de bovenkant