Frans

Een gepersonaliseerd resultaat is waar wij naar streven. Vraag informatie aan of bekijk eerst even ons aanbod.

Categorie: Frans

Franse verlichting

Uw kamer verlichten met een kroonluchter zoals Lodewijk XIV in Frankrijk dat deed? Dat kan met ons aanbod in Franse verlichtingselementen. Hierbij kunt u denken aan kroonluchters, plafonnieres, wandlampen en hallampen. Ook lampen geïnspireerd op stijlelementen uit Versaille vindt u terug in ons assortiment.

Franse verlichting laat zich kenmerken door haar elegantie in het armatuur. Deze is vaak van brons of messing en versierd met een groot aantal kristallen.

Een Franse lichtbron, dat ziet u tegenwoordig niet veel. Daarom juist een interessant element om aan uw interieur toe te voegen. Creëer daarmee een authentieke en bijzondere sfeer!

Franse verlichting aanschaffen of designen

Overweegt u een lamp in Franse stijl aan te schaffen? Maar heeft u moeite met het maken van de juiste keuze? Geen stress! Een lamp kopen is ook niet eenvoudig. Het moet ook allemaal maar net passen in uw eigen woonstijl. Ons team van ervaren verlichtingsdeskundigen kunnen u – persoonlijk – wegwijs in de wereld van lampen. Stuur ons dan ook gerust een berichtje of mailtje dan helpen wij u een handje waar nodig, zodat uw hele aankoopproces goed en vlot kan verlopen.

Heeft u specifieke wensen voor een kroonluchter of lamp? U kunt bij ons terecht voor unica, projectverlichting en lampen voor kroonluchters naar uw eigen ontwerp. Van een uniek product tot een seriematige productie.

HPV Lumière Classique

Wist u dat wij reeds meer dan 80 jaar kroonluchters restaureren en produceren.  Eerst alleen in Nederland, maar inmiddels werken wij over de hele wereld aan belangrijke projecten. Wij krijgen erkenning voor onze ambachtelijke aanpak en ethische benadering van het werk. Wat wij aanbieden is maatwerk, persoonlijke aandacht en gegarandeerde kwaliteit. Bij HPV zit u dus wel goed als het gaat om de aanschaf van een lamp, kroonluchter of andere verlichting.

Neem nu contact met ons op

Wilt u die donkere kamer of tuin nu eindelijk eens van licht voorzien? Wij hebben een indrukwekkende en exclusieve showroom ter beschikking in Heemskerk. Daarnaast kunt u het aanbod ook op onze website zien: antiek, boheems, frans, venetiaans, art deco, oud-Hollands, buitenverlichting en videlampen. Kom eens langs of maak met ons een afspraak! 

Hulp nodig bij het installeren, onderhouden of restaureren van uw verlichting? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Vraagt u gerust naar onze voorwaarden.

Ga naar de bovenkant