Fabriceren

Een kroonluchter kopen is een leuk en spannend proces. Gaat u voor een grote, antieke kroonluchter of toch liever voor een sierlijke Franse kroonluchter? Wij helpen je graag bij de fabricatie van jouw droom kroonluchter. Wij zijn ‘s Nederlands grootste in de fabricage van kroonluchters en aanverwante producten. Ons team is ervaren, klantgericht en gediplomeerd. Gemotiveerde vakmensen vervaardigen de producten in eigen atelier. In de catalogus vindt u een uitgebreid overzicht van de omvangrijke collectie replica’s stijlverlichting.

STIJLVERLICHTING OP MAAT GEMAAKT

Heeft u specifieke wensen voor een kroonluchter of plafonnière? U kunt bij ons terecht voor unica, projectverlichting en lampen voor kroonluchters naar uw eigen ontwerp. Van een uniek product tot een seriematige productie.

Al onze producten zijn custom made; alles wordt op maat en naar wens gerealiseerd. Dit kan ook een aanpassing zijn in grootte en of afwerking van bestaande ornamenten. Een geheel nieuw ontwerp of het realiseren van meer eigentijdse verlichting? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij deze ontwikkeling is er nauwe interactie tussen architecten en designers. Een kroonluchter kopen of kroonluchters laten maken doet u dus bij ons. Lees hier waarom HPV Lumière Classique uniek is.

EEN KROONLUCHTER KOPEN… HOE GAAT DAT?

Onze ontwerpafdeling gaat graag met u om de tafel om ideeën uit te werken. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek. Onze ruime showroom, met atelier en werkplaats, bevindt zich in Heemskerk langs de A9. Wij zijn goed bereikbaar en u kunt voor de deur parkeren. Graag leiden wij u rond en bespreken met u de vele mogelijkheden. Bekijk ook de contactpagina voor ons telefoonnummer, mailadres en een routebeschrijving.

OF EEN KERKKROON KOPEN

Een van onze andere specialismen is de fabricage en restauratie van kerkkronen. Bekijk de aparte kerkkronen-website  voor achtergrondinformatie, het assortiment en het aanvragen van een offerte.