Fabricage van kroonluchters | Kroonluchter op maat laten maken

Een kroonluchter laten maken is een wens van velen. De fabricage van een kroonluchter is een proces dat veel aandacht, kennis en tijd vereist. HPV Lumière Classique is in Nederland de grootste in fabricage van kroonluchters en aanverwante producten. Een ervaren en gediplomeerd team van gemotiveerde vakmensen vervaardigt onze producten vanuit eigen atelier. In de catalogus vindt u een uitgebreid overzicht van de omvangrijke collectie replica’s stijlverlichting.

Stijlverlichting op maat gemaakt

Heeft u specifieke wensen voor een kroonluchter of plafonnière? U kunt bij ons terecht voor unica, projectverlichting en lampen naar uw eigen ontwerp. Van een uniek product tot een seriematige productie.

Al onze producten zijn custom made; alles wordt op maat en naar wens gerealiseerd. Dit kan ook een aanpassing zijn in grootte en of afwerking van bestaande ornamenten. Ook een geheel nieuw ontwerp of het realiseren van meer eigentijdse verlichting behoort tot de mogelijkheden. Bij deze ontwikkeling is er nauwe interactie tussen architecten en designers. Een kroonluchter laten maken doet u dus bij ons. Nog niet overtuigd? Lees hier waarom HPV Lumière Classique uniek is.

Wat is het proces van het maken van een kroonluchter?

Onze ontwerpafdeling gaat graag met u om de tafel om ideeën uit te werken. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek. Onze ruime showroom, met atelier en werkplaats, bevindt zich in Heemskerk langs de A9. Wij zijn goed bereikbaar en u kunt voor de deur parkeren. Graag leiden wij u rond en bespreken met u de vele mogelijkheden. Bekijk ook de contactpagina voor ons telefoonnummer, mailadres en een routebeschrijving.

Of als u een kerkkroon wilt kopen

Een van onze andere specialismen is de fabricage en restauratie van kerkkronen. Bekijk de aparte kerkkronen-website  voor achtergrondinformatie, het assortiment en het aanvragen van een offerte.

 
 
 

 

Ontwerp

Voorraad

 

Werkplaats