Buitenlantaarns

Een gepersonaliseerd resultaat is waar wij naar streven. Vraag informatie aan of bekijk eerst even ons aanbod.

Categorie: Buitenlantaarns

Buitenverlichting

Alles is mooier met licht. Zo bieden wij naast binnenverlichting ook nog unieke verlichting aan voor, achter en rond het huis aan. 

Als het gaat over buitenverlichting is er een ruime keuze die zich laat vertalen in allerlei soorten, maten en stijlen qua lampen. Over het algemeen zijn wandlantaarns, sokkellantaarns, lantaarnpalen en plafondlantaarns het meest gebruikelijke om in een tuin, terras of aan een gevel te installeren. Binnen deze categorie hebben we enkele lantaarns die meer neigen naar een klassieke vormgeving, terwijl andere juist meer neigen naar iets meer modern. Voor ieder wat wils! Het is afhankelijk van de ruimte en de gewenste manier van verlichting, welke lantaarns het meest matchen bij uw tuin.

De buitenverlichting van HPV maakt uw tuin helemaal compleet. Het is niet alleen heel erg praktisch om de eigen tuin te verlichten (u wilt immers ook in de avond van uw tuin kunnen genieten én het is veiliger), maar het is ook nog eens voor esthetische doeleinden. Met buitenverlichting kunt u uw tuin van die van uw buren onderscheiden; meer stijlvol, verlicht en volledig. Buitenverlichting dient ook als verlengstuk van uw verlichting binnenshuis. U creëert meer één  geheel indien u naast uw verlichting in huis ook het deel buiten uw huis voorziet van licht.

Wilt u uw tuin helemaal opnieuw inrichten. Op onze website en in onze showroom kunt u naast buitenverlichting ook terecht voor diverse accessoires aan. Op die manier kunt u alles in uw tuin goed op elkaar afstemmen.

Moderne buitenverlichting

Bent u meer van moderne verlichting? Wij hebben binnen ons assortiment ook nog de moderne buitenlantaarns. Buitenverlichting die dus niet tussen antiek en modern in vallen, maar geheel bestempeld kunnen worden als modern qua lamp en design. Meer gestroomlijnd, meer geometrisch, geheel van eenzelfde materiaal – staal! – en met een eigen originele twist. De collectie bestaat uit zowel moderne wand- als sokkellantaarns. 

Buitenverlichting aanschaffen of designen

Overweegt u een buitenlantaarn aan te schaffen? Maar heeft u moeite met het maken van de juiste keuze? Geen stress! Een buitenlamp kopen is ook niet eenvoudig. Het moet ook allemaal maar net passen bij uw eigen woonstijl. Ons team van ervaren verlichtingsdeskundigen kunnen u – persoonlijk – wegwijs in de wereld van lampen. Stuur ons dan ook gerust een berichtje of mailtje dan helpen wij u een handje waar nodig, zodat uw hele aankoopproces goed en vlot kan verlopen.

Heeft u specifieke wensen voor een buitenlamp? U kunt bij ons terecht voor unica, projectverlichting en lampen voor kroonluchters naar uw eigen ontwerp. Van een uniek product tot een seriematige productie.

HPV Lumière Classique

Wist u dat wij reeds meer dan 80 jaar kroonluchters restaureren en produceren.  Eerst alleen in Nederland, maar inmiddels werken wij over de hele wereld aan belangrijke projecten. Wij krijgen erkenning voor onze ambachtelijke aanpak en ethische benadering van het werk. Wat wij aanbieden is maatwerk, persoonlijke aandacht en gegarandeerde kwaliteit. Bij HPV zit u dus wel goed als het gaat om de aanschaf van een lamp, kroonluchter of andere verlichting.

Neem nu contact met ons op

Wilt u die donkere kamer of tuin nu eindelijk eens van licht voorzien? Wij hebben een indrukwekkende en exclusieve showroom ter beschikking in Heemskerk. Daarnaast kunt u het aanbod ook op onze website zien: antiek, boheems, frans, venetiaans, art deco, oud-Hollands, buitenverlichting en videlampen. Kom eens langs of maak met ons een afspraak! 

Hulp nodig bij het installeren, onderhouden of restaureren van uw verlichting? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Vraagt u gerust naar onze voorwaarden.

Ga naar de bovenkant