Boheems

Een gepersonaliseerd resultaat is waar wij naar streven. Vraag informatie aan of bekijk eerst even ons aanbod.

Categorie: Boheems

Boheemse verlichting

Stijlvol BOHEEMS. Verlichting uit handgeslepen flonkerend en kleurrijk kristal. Van kroonluchters tot plafonnières, wandlampen, tafellampen en Maria Theresa. Wij weten wel wat mooi is! 

Door het grote gebruik van kristal hebben Boheemse lampen een ijzige, maar heldere uitstraling. Op het moment dat de verlichtingselementen oplichten maakt dit een prachtig contrast met de warmte van het licht. Boheemse verlichting laat zich tevens kenmerken door haar grootte en de aanwezigheid die zij daarmee heeft binnen het interieur. Aldus een stijlvolle dimensie die niet te missen is bij binnenkomst!

Boheemse verlichting aanschaffen of designen

Overweegt u een lamp in Boheemse stijl aan te schaffen? Maar heeft u moeite met het maken van de juiste keuze? Geen stress! Een lamp kopen is ook niet eenvoudig. Het moet ook allemaal maar net passen in uw eigen woonstijl. Ons team van ervaren verlichtingsdeskundigen kunnen u – persoonlijk – wegwijs in de wereld van lampen. Stuur ons dan ook gerust een berichtje of mailtje dan helpen wij u een handje waar nodig, zodat uw hele aankoopproces goed en vlot kan verlopen.

Heeft u specifieke wensen voor een kroonluchter of lamp? U kunt bij ons terecht voor unica, projectverlichting en lampen voor kroonluchters naar uw eigen ontwerp. Van een uniek product tot een seriematige productie.

 

HPV Lumière Classique

Wist u dat wij reeds meer dan 80 jaar kroonluchters restaureren en produceren.  Eerst alleen in Nederland, maar inmiddels werken wij over de hele wereld aan belangrijke projecten. Wij krijgen erkenning voor onze ambachtelijke aanpak en ethische benadering van het werk. Wat wij aanbieden is maatwerk, persoonlijke aandacht en gegarandeerde kwaliteit. Bij HPV zit u dus wel goed als het gaat om de aanschaf van een lamp, kroonluchter of andere verlichting.

 

Neem nu contact met ons op

Wilt u die donkere kamer of tuin nu eindelijk eens van licht voorzien? Wij hebben een indrukwekkende en exclusieve showroom ter beschikking in Heemskerk. Daarnaast kunt u het aanbod ook op onze website zien: antiek, boheems, frans, venetiaans, art deco, oud-Hollands, buitenverlichting en videlampen. Kom eens langs of maak met ons een afspraak! 

Hulp nodig bij het installeren, onderhouden of restaureren van uw verlichting? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Vraagt u gerust naar onze voorwaarden.

Ga naar de bovenkant