En dan opeens bevinden we ons alweer halverwege januari 2022. Een nieuw jaar met nieuwe plannen en voornemens. Voor de een is dit misschien meer sporten, voor de ander juist meer genieten van de kleine dingen. En voor de vormgevers en creatievelingen onder ons – die graag zo nu en dan eens iets veranderen – zou dat ook zomaar het omvormen van het interieur kunnen zijn! Een ander verlichtingselement kan bij deze home make-over wonderen doen.

 

In een nieuw jasje steken

U wilt uw interieur dus in een nieuw jasje steken. Een kroonluchter kan de sfeer dusdanig veranderen dat jouw huis een hele andere uitstraling krijgt. Dus ook voor jouw huis geld dan: “een nieuw jaar een nieuw begin”. Waag eens die stap en ga voor iets totaal tegenovergesteld. Kijk bijvoorbeeld eens voor een meer klassieke uitstraling dan wat u nu heeft of andersom door meer moderne elementen toe te voegen. Waarom? Omdat het kan! Alles om uw huis weer nieuw leven in te blazen en het een nieuw sprankeltje te geven. Kijk maar naar de afbeeldingen hieronder; een andere lamp kan al veel doen!

Home make-over Home make-over

 

Aanpak home make-over!

Er zijn drie manieren waarop u een zogezegde ‘home make-over’ kan realiseren. U verandert eerst alles wat staat, pakt vervolgens de muren mee en past hierop uw ideale verlichting aan. De tweede manier houdt in dat u eerst de muren doet, vervolgens uw meubilair hierop aanpast en op basis van deze elementen een lamp kiest. Tot slot kunt u er ook voor kiezen eerst uw ideale lamp te selecteren. Indien u er zeker van wil zijn dat uw lamp het middelpunt is van de kamer en straalt tot in zijn hoogtepunten, dan raden wij aan eerst de lamp te selecteren en vervolgens pas de rest.

 

De juiste kroonluchter vindt u bij ons

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van kroonluchters en interieur, zijn wij de ideale partner om uw home make-over realiteit te maken. Wij hebben een indrukwekkende en exclusieve showroom ter beschikking in Heemskerk. Daarnaast kunt u het aanbod ook op onze website zien: antiek, boheems, frans, venetiaans, art deco, oud-Hollands, buitenverlichting en videlampen. Kom eens langs of maak met ons een afspraak! Hulp nodig bij het installeren, onderhouden of restaureren van uw antieke verlichting? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Vraagt u gerust naar onze voorwaarden.

 

Nieuwsbrief

Newsletter