Huizen; je hebt ze in allerlei soorten en maten. En als ze dan al hetzelfde formaat hebben, dan is nog geen enkel huis hetzelfde. Hoe dit komt? Smaak. We hebben allemaal een andere manier waarop we esthetiek interpreteren. Deze persoonlijke vorm van esthetiek komt tot uiting in de vormgeving van het interieur binnen een huis. En daar is helemaal niets mis mee! Het kan alleen zo zijn dat je na verloop van tijd weer op zoek bent naar verandering of die extra touch in je eigen omgeving. Iets opvallends dat bij binnenkomst weer inwerkt op je netvlies. Een lamp – meer specifiek een videlamp – kan deze extra touch zijn.

 

Videlampen… ooit van gehoord?

Klinkt interessant, vindt u niet: de videlamp. Als we het woord even ontleden dan staat er letterlijk dat het een lamp is, initieel bedoeld voor een vide. Een vide is eigenlijk een open verdieping, oftewel een ruimte zonder etagevloer die over meerdere verdiepingen loopt. De lamp kan gekenmerkt worden door enerzijds zijn hoogte: die kunnen oplopen van 50 tot wel 325cm (!). 

Oke, een videlamp dus. Hoewel een videlamp heel goed tot zijn recht komt in een vide, kan de lamp ook prima hangen in kamers met een wat hoger plafond. Zoals al eerder toegelicht, het is maar net wat u (esthetisch) mooi vindt!

 

Zit de extra touch ertussen?

De videlampen die wij u hieronder laten zien, geven stuk voor stuk uw interieur net dat beetje extra. Geen persoon die hier meer omheen kan. Glinsteren in de avond, dat doen ze ook zeker. Welke springt bij u het meest in uw oog?

 

Lamp in het echt zien?

Wilt u de lamp in het echt zien? Dat is meer dan mogelijk. Wij zijn tegenwoordig weer volledig vertegenwoordigd in onze fysieke showroom te Heemskerk. Maak een afspraak met ons en wij vertellen u graag meer over onze lampen!

 

Nieuwsbrief

Newsletter