Modern, strak en licht. Sinds een aantal maanden hebben wij een nieuw merk in ons assortiment: de Holtkötter. Van Duitse oorsprong, levert Holtkötter kwalitatief hoogwaardige lampen in verschillende designs. Bent u al bekend met de verlichting van Holtkötter?

Verlichting in een modern jasje

Houdt u van een interieur met een moderne uitstraling? Dan is het zeker voor u interessant om verder te lezen. De Holtkötter lampen hebben een eigentijds design gecombineerd met innovatieve kracht en goede functionaliteit. Alle lichtproducten worden in eigen fabriek in Duitsland ontworpen en geproduceerd, wat resulteert in lampen van duurzame kwaliteit. En dat voor al meer dan 50 jaar lang!

Best verkopende verlichting van Holtkötter

Bij HPV Lumière Classique bieden wij ook enkele lampen uit het assortiment van Holtkötter aan. Hieronder benoemen wij de lampen van Holtkötter die door onze klanten het vaakst worden aangeschaft.

XENA

Holtkötter XENA hanglamp

De XENA hanglamp is eenvoudig, maar dat maakt het niet per se saai. De XENA heeft twee gescheiden lichtbronnen. Hierbij schijnt er één naar boven en één naar beneden. De lamp is in verschillende maten verkrijgbaar: 90cm, 120cm en 160cm. De lichtelementen zijn geheel in te stellen naar de gewenste lichtsterkte en kleurtemperatuur. Ook de hoogte van de lamp is eenvoudig aan te passen. De XENA kunt u kopen in de volgende afwerkingen: messing, zwart, zilver mat en platina.

EPSILON

Holtkötter EPSILON hanglamp Holtkötter EPSILON hanglamp Holtkötter XENA hanglamp

Op het eerste oog lijkt deze hanglamp misschien op de XENA, maar een verschil is zeker aanwezig. Waar de EPSILON net als de XENA een recht profiel heeft, daar is deze lamp in plaats van balkvormig meer een ovaalvormige staaf. De hoogte van de lamp kan worden versteld door het lampprofiel op en neer te duwen. Ook bij de EPSILON is de lichtinstelling aanpasbaar. De lamp is in verschillende maten verkrijgbaar: 83cm, 123cm en 163cm. De EPSILON komt voor in verschillende afwerkingen, waaronder geanodiseerd messing, zwart, zilver mat en platina. 

AURA

Holtkötter AURA hanglamp

De AURA is een initieel een enkele hanglamp, maar u kunt er ook voor kiezen om de lamp te combineren met nog twee of drie van dezelfde lampen. Ook deze lamp heeft een Dim-to-warm technologie die ervoor zorgt dat de lichtkleur van de geïntegreerde leds tijdens het dimmen verandert naar een warmere toon. Tevens is de lamp eenvoudig te veranderen naar een andere hoogte. De hanglamp wordt aangeboden in geanodiseerd messing, zwart, platina en mat aluminium. Bovendien is het mogelijk om uit 8 verschillende soorten lampenkappen te kiezen, waaronder reflector geanodiseerd messing, reflector zwart, reflector platina, reflector aluminium mat, glas opaal mat, glas amber, cognacglas en rook grijs glas.

AVIOR 

Holtkötter AVIOR hanglamp

Ook de AVIOR is qua lichtsterkte en hoogte eenvoudig aan te passen naar eigen wens. De lamp is in verschillende maten verkrijgbaar: 83cm, 123cm en 163cm. De AVIOR is tijdloos profiel met een moderne schaduwvoeg. Net als de XENA omvat de AVIOR twee krachtige lichtbronnen (uplight en downlight). De AVIOR kunt u aanschaffen in de volgende afwerkingen: messing, zwart, zilver mat en platina.

VITA 3

Holtkötter VITA 3 plafondlamp

In tegenstelling tot bovenstaande lampen, heeft de VITA 3 een geheel andere uitstraling. De VITA 3 is een plafondlamp, welke verkrijgbaar is in drie verschillende diameters: 400, 500 en 600 mm. De lampenkap kan geleverd worden in achter stijlen, waaronder Chintz lichtgrijs, wave optiek wit, Chintz leisteen, bladgoud, bladzilver, Chintz champagne, Chintz zand en Chintz wit.

FIFTIES 3-FLAMMIG

Holtkötter FIFTIES 3-FLAMMIG lamp

De FIFTIES 3-FLAMMIG heeft met recht een van de meest bijzondere vormgevingen in vergelijking met de andere genoemde lampen. De lamp is in dertien zachte en sterke kleuren verkrijgbaar: Chintz lichtgrijs, Chintz mint, Chintz oranje, Chintz geel, Chintz rose, Chintz bosgroen, Chintz donkerblauw, Chintz leisteen, Chintz champagne, Chintz zand, Chintz taupe, Chintz zwart en Chintz wit. De FIFTIES 3-FLAMMIG komt voor in verschillende afwerkingen, waaronder geanodiseerd rook mat, zwart, nikkel mat en messing mat. 

Verlichting van Holtkötter binnen uw interieur?

Nu u de verschillende uitvoeringen van de Holtkötter heeft gezien, wat is uw gedachte erbij? Zou een van deze lampen binnen uw interieur passen? Of heeft u bij het maken van uw keuze eerst een levensechte impressie van de lamp nodig? Dat kan! Bij ons in de showroom in Heemskerk de lampen van dichtbij bekijken. Zien wij u binnenkort?