Terug naar toen; de kristallen kroonluchter – de kroonluchter die matcht met elke woonstijl. Deze heldere lamp van kristal trekt van iedereen de aandacht. Klaar om een statement te maken in uw interieur? Wij zeggen doen!

 

Kristal

Een kroonluchter van kristal, maar wat is kristal nou precies? Het betreft een mengeling van lood met glas. Kristal heeft de eigenschap netjes afgewerkt te kunnen worden. Echter is het ook zeer breekbaar. Kristal heet pas kristal in Europa als het glas minimaal 10% lood bevat. Hoe hoger het loodgehalte, hoe helderder het glas.

 

Een kristallen kroonluchter overwegen

Met een kristallen kroonluchter kunt u gemakkelijk elke ruimte naar wens er eleganter uit laten zien. Natuurlijk kan een kristallen kroonluchter zich uiten als een eyecatcher, maar dat hoeft niet te betekenen dat deze lamp geen kalmte in uw interieur kan brengen. Dus denk goed na wat uw doel is met de toevoeging van de kristallen kroonluchter. Gaat u voor een simpel design in een druk interieur om de rust te bewaren. Of gaat u voor iets beduidend ander design in een rustig/modern interieur om deze zogezegde statement te maken. De stijl van uw ruimte en de plaats van de kroonluchter is daarom niet onbelangrijk. De lamp moet goed tot zijn recht komen wilt u er goed mee kunnen pronken.

 

Klaar voor een kristallen kroonluchter?

Als u zegt ‘Kristal’ dan denken wij eigenlijk meteen aan Boheemse kroonluchters. In Boheemse kroonluchters zit veel glas en helder kristallen verwerkt. Wij werken veel samen met een bedrijf uit Tsjechië. Door hun jarenlange ervaring en grote collectie aan kristallen zijn wij altijd verzekerd van topkwaliteit lampen. Naast de Boheemse kroonluchter, kunnen de Franse, Versaille en moderne categorieën aan kroonluchters niet onbenoemd blijven. Ook deze kroonluchters kunnen aardig wat kristallen bevatten. Dus… de keuze is aan u: Boheems of toch liever Frans?

 

Selectie van kristallen kroonluchters door HPV Lumière Classique

Om u er bewust van te maken dat een gepaste kroonluchter voor een groot deel de sfeer kan maken binnen uw huis, hebben we enkele kroonluchters bij ons uit de showroom op een rijtje gezet! 

Van links naar rechts betreft het de volgende kroonluchters: Boheems (artikelnr: PR-5285-24), LT Kroonluchter met Asfour Kristal (artikelnr: LT-60), Moderne gouden plafonnière met asfour kristal  (artikelnr: LT Scylla Diamond), Boheems (artikelnr: PR-5285-08), Franse hanglamp met kristal (artikelnr: HK 26-40), Franse plafonnière met kristal (artikelnr: PS 41-60).

   

Bent u benieuwd naar de kroonluchters? Wij willen u graag persoonlijk verder informeren! Wij zien u graag terug in onze showroom voor een rondleiding. Spreken wij u snel? 

 

Nieuwsbrief

Newsletter