Is uw buitenverlichting al op orde? Als het antwoord hierop nog niet een ‘ja’ is, is er nog werk aan de winkel! Waarom? De tijd van het lekker buiten zitten in de avond is namelijk aangebroken. Een mooi lichtje in het donkerste van de nacht is daarom zeker niet ongewenst. Anders is het namelijk lastig om uw gasten te kunnen zien. Wij vertellen u in dit artikel meer over een lantaarn voor buiten.

 

Onze buitenlantaarns

Wij beschikken over verschillende parels die uw achtertuin of balkon kunnen verlichten. In totaal betreft dit vijf categorieën van buitenlantaarns:

 

Wandlantaarns

Wandlantaarns, kent u deze al? Zoals het woord het al omschrijft, zijn het lantaarns voor aan de wand. En gezien we het hier hebben over buitenverlichting, bevinden deze lampen zich buitenshuis. Een wandlantaarn kunt u installeren in een steeg, aan de voorkant van uw huis (bijvoorbeeld naast uw voordeur) of aan uw tuinhuis. Met een assortiment van 18 wandlantaarns, zowel klassiek als modern, zit er vast iets voor u tussen!

 

Sokkellantaarns

De sokkellantaarn, ofwel de lantaarn op een sokkel (voetstuk/zuil). Een sokkellantaarn, eenmaal geplaatst, is door zijn grootte vrij prominent aanwezig. Daarmee straalt het een bepaalde mate van status uit en heeft het iets stijlvols en chiques. Een sokkellantaarn kan geplaatst worden op vele manieren. Zo kunt u overwegen om de lantaarn te plaatsen op een laag muurtje, een trap bij de voordeur of een grote steen. Ook kan het een mooie toevoeging zijn aan het hekwerk rond, voor of naast uw huis. 

 

Moderne buitenlantaarn

Zeker zijn dat u een buitenlantaarn heeft die modern is en dit ook uitstraalt? Dan is de moderne buitenlantaarn een ideale optie. Onze moderne buitenlantaarns zijn gestroomlijnd, en geometrisch van aard. Ook is de lantaarn gemaakt van slechts een materiaal: staal! De moderne buitenlantaarn komt voor in de vorm van een wand- en sokkellantaarn. 

 

Lantaarnpalen

Wie kent ze niet? Lantaarnpalen! Door zijn hoogte kan een lantaarnpaal een groot oppervlak verlichten. De lantaarnpaal is niet zo moeilijk: u kunt deze kwijt in zowel grote tuinen als kleine tuinen (bijvoorbeeld in een plantenperkje!).

 

Plafondlantaarns 

Vanzelfsprekend plaatst u een plafondlantaarn aan het plafond. U kunt deze lantaarns kwijt aan het plafond van uw tuinhuisje, uw carport of andere overkappingen.

 

Decoratieve elementen in uw tuin

Naast onze lantaarns voor buiten kunt u uw tuin ook nog voorzien van mooie decoratie. Overdag moet de tuin er namelijk ook een beetje fatsoenlijk uitzien, vooral als u er zoveel tijd in besteedt!

 

Helemaal zin om uw tuin een opknapbeurt te geven? Maar bent u er nog niet uit welk soort buitenlantaarn het best in uw tuin past? Wij helpen u graag in uw keuze! Vele jaren en talloze casussen verder, zijn wij daar namelijk uiterst handig in geworden 😉

 

Nieuwsbrief

Newsletter