Niet hetzelfde, maar anders. Dat is interessant en geeft een gevoel van onafhankelijkheid; uw eigen gang kunnen en mogen gaan. Ook in styling komt dat vaak terug. Vaak krijgen wij ook van onze klanten te horen, de wens een eigen lamp te kunnen fabriceren. Wij zijn altijd blij te mogen verkondigen dat wij hier zeker voor openstaan! Sterker nog, HPV Lumière Classique mag zich bestempelen als Nederlands grootste in de fabricage van kroonluchters en aanverwante producten. Bij ons kunt u dus zeker terecht voor exclusieve stijlverlichting!

Stijlverlichting op maat gemaakt

Een eigen kroonluchter; hoe gaaf is dat. De uitvoering ervan, oftewel de zoektocht naar de juiste, kan misschien wat ingewikkelder zijn; Wat zoekt u precies in een lamp? Hoe moet de kroonluchter eruit zien? Groot of klein? En waar moet de kroonluchter geplaatst worden? Vragen waar u zeker even over na moet denken, maar dat hoeft zeker niet alleen. Ons team is ervaren, klantgericht en gediplomeerd. Wij helpen u daarom graag bij het ontwerpen van een kroonluchter of plafonnière. Om u op het proces voor te bereiden, kunt hier meer lezen over de zoektocht naar een kroonluchter die bij u past. 

De fabricage van uw droom kroonluchter

In ons eigen atelier vervaardigen gemotiveerde vakmensen de producten. Producten die voor u volledig worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Bij de ontwikkeling van stijlverlichting is er sprake van nauwe interactie tussen architecten en designers. Korte lijntjes, daar houden we van, want dan zijn we zeker van snel en een goed resultaat. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Stijlverlichting door ons als exclusief bestempeld

Wij zien de trends onder stijlverlichting met de dag veranderen. Daarmee weten wij ook welke verlichting minder vaak bekeken wordt. Wellicht omdat deze exclusieve stijlverlichting te excentriek of moeilijk vindbaar is. Welke stijlverlichting momenteel tot deze categorie behoort, laten we hieronder zien.

Exclusieve lamp HPV Lumière Classique: Zwarte Venetiaanse kroonluchter met goud Exclusieve lamp HPV Lumière Classique: Rode Venetiaanse kroonluchter 6-arms Exclusieve lamp HPV Lumière Classique: Multicolour moderne Garcia kroonluchter Exclusieve lamp HPV Lumière Classique: Antieke Hirsch kroonluchter Exclusieve lamp HPV Lumière Classique: Iglo 35 ø colour Exclusieve lamp HPV Lumière Classique: Sierlijke groene Venetiaanse kroonluchter