Juist nu het ‘s avonds eerder donker is en ‘s ochtends langer donker blijft, is het belangrijk voorzien te zijn van goede buitenverlichting. Een verlicht looppad in de tuin of een verlichte achterdeur zorgt namelijk voor veiligheid. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor sfeer. Kortom, met de juiste verlichting aan uw schutting slaat u twee vliegen in één klap. In dit artikel leest u meer over onze buitenverlichting en meer specifiek: de wandlantaarn.

Schutting verlichting: de wandlantaarn

Als we het hebben over tuinverlichting dan is veel mogelijk. Echter, een van de meest bekende verlichting voor buiten is door middel van wandverlichting. Dergelijke verlichting wordt direct aan een wand bevestigd. De wandlantaarn is gemakkelijk te bevestigen en voorziet de tuin van goed licht. En zoals eerder al gezegd: het maakt uw tuin nog sfeervoller. Dat merkt u niet alleen wanneer u ‘s avonds in de tuin zit, maar ook wanneer u ‘s avonds vanuit huis de tuin in kijkt. Tot slot is buitenverlichting ook nog eens praktisch van aard. Beeld u bijvoorbeeld eens de situatie in dat u ‘s avonds laat of ‘s ochtends vroeg thuis komt. Hoe fijn is het dan om hulp van een lichtje te hebben, zodat u gemakkelijker uw fiets buiten kunt zetten en beter kunt zien wat u doet. Ook zal een inbreker door de verlichting minder snel de sprong wagen om uw verlichte tuin te betreden! 

Verlichting voor in uw tuin

De tuin extra goed verlichten én sfeervol maken? Dat kan! Voor iedere schutting is er een lamp, namelijk de zogenoemde wandlantaarns. Er zijn veel mogelijkheden als we het hebben over verlichting voor aan een muur of schutting. De keuze voor de juiste schutting verlichting is uiteraard een kwestie van persoonlijke smaak en de huidige situatie waar u zich in bevindt. Hierbij kunt u denken aan het design van de lamp, de dimbaarheid en de kleurtemperatuur. Bij HPV Lumière Classique bieden wij wandlantaarns aan in twee soorten stijlen: modern en klassiek! Door de gangbare kleur van onze lampen (zwart, zilver of brons) hangen ze prachtig aan houtkleurige als ook zwarte schuttingen. Voornamelijk de zwarte wandlamp op een zwarte muur of schutting creëert een mysterieus lichtpuntje.

De juiste schutting verlichting voor uw situatie

Om de keuze voor u gemakkelijker te maken, hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van enkele populaire wandlantaanrs binnen ons assortiment. 

Antieke wandlantaarns

Wandlantaarns met een klassieke twist. Waarin dat terug te zien is? In de vormgeving! Zowel qua kleuren als design kunnen klassieke kenmerken teruggevonden worden.

Wandlantaarn: Rechte arm staand brons S, kop rond brons XS (40cm)Wandlantaarn: S-arm hangend brons S, kop rond brons S (60cm)Wandlantaarn: S-arm staand brons M , kop vierkant brons 60cmWandlantaarn: S-arm staand aluminium , kop rond 40cm  Wandlantaarn: Zeskantige wandlantaarn aluminium L (60 cm) Wandlantaarn: Zeskantige wandlantaarn aluminium M (50 cm) Wandlantaarn: Vierkanten wandlantaarn aluminium M (52 cm)

Moderne wandlantaarns

Onze moderne buitenlantaarns, van onze partner, de Apollo serie kenmerken zich door een gestroomlijnd, geometrisch en robuust (materiaal is staal) uiterlijk. 

Wandlantaarn: Moderne buitenverlichting serie ApolloWandlantaarn: Moderne buitenverlichting serie ApolloWandlantaarn: Moderne buitenverlichting serie ApolloWandlantaarn: Moderne buitenverlichting serie Apollo Wandlantaarn: Moderne buitenverlichting serie Apollo

Een extra lichtpuntje creëren in de tuin middels een wandlantaarn, dat is een plan! Welke wandlantaarn kiest u?

Nog steeds moeite met het maken van de juiste keuze? Geen stress! Ons team van ervaren verlichtingsdeskundigen kan u – persoonlijk – wegwijs in de wereld van lampen. Stuur ons dan ook gerust een berichtje of mailtje!