Antiek

Een gepersonaliseerd resultaat is waar wij naar streven. Vraag informatie aan of bekijk eerst even ons aanbod.

Categorie: Antiek

Antieke kroonluchters

Op zoek naar een kroonluchter ANTIEK? Die vindt u bij H.P.V. Lumière Classique!

Onze antieke collectie bestaat op het moment uit 29 kroonluchters, alle in verschillende soorten en maten. Antieke lampen laten zich vaak kenmerken met een groot aantal kristallen en hangers én een robuuste maar toch fijne armatuur van brons. De juiste antieke lamp kan elk gewenste ruimte voorzien van net dat beetje extra sfeer, zowel door de lichteffecten als het fraaie design.

Alle lampen in ons assortiment zijn zelf vervaardigd en/of technisch gecontroleerd voor gebruik. Ons aanbod proberen wij zo breed als mogelijk te houden, zodat u een ruime keuze heeft aan antieke verlichting die past bij uw smaak en interieur.

Haal die oudheid terug in je interieur met deze prachtige lampen.

HPV Lumière Classique

Wist u dat wij reeds 40 jaar ervaring hebben in ons vakgebied van Europese stijlverlichting? Wij zijn erkend door verschillende instanties als de Vereniging van Restauratoren en de branchevereniging op het gebied van restauratie en conservering. Wat wij aanbieden is maatwerk, persoonlijke aandacht en gegarandeerde kwaliteit. Bij HPV zit u dus wel goed als het gaat om de aanschaf van een lamp, kroonluchter of andere verlichting.

Neem nu contact met ons op

Wilt u die donkere kamer of tuin nu eindelijk eens van licht voorzien? Wij hebben een indrukwekkende en exclusieve showroom ter beschikking in Heemskerk. Daarnaast kunt u het aanbod ook op onze website zien: antiek, boheems, frans, venetiaans, art deco, oud-Hollands, buitenverlichting en videlampen. Kom eens langs of maak met ons een afspraak! 

Hulp nodig bij het installeren, onderhouden of restaureren van uw antieke verlichting? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Vraagt u gerust naar onze voorwaarden.

Ga naar de bovenkant